banner913
banner932
banner1012

Satranççılarımız online turnuvada başarılı

banner1020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası sona ererken, satranççılarımız başarılı sonuçlar elde ettiler

banner974
Satranççılarımız online turnuvada başarılı

banner971

Türkiye'nin 81 ilinde online olarak eş zamanlı düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvasına KKTC'den de katılmak isteyen sporcular istedikleri ilden kaydolup katılım göstermişti. Turnuva sonuçları il temsilcilikleri sayfalarından ilan edildi.

toplam 176 kişinin katıldığı Ankara ilinde turnuvaya katılan sporcularımızdan Kemal Yıldırım 9. geldi.Kahramanmaraş ilinde ise sporcularımızdan Ata Atasoy 57 kişi arasında 3. gelmiştir.

244 sporcunun katılım gösterdiği İzmir ilinden turnuvaya katılan sporcularımızdan Kadir Efe Ermemiş 10. ile eş puanla 16., Ahmet Paşa 24. ile eş puanla 40., Tuğra İstillozlu 66., Zehra Ece Ermemiş 88., Ali Karakuş ise 105. geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.