banner913
banner932
banner1012

Satranççılar, Antalya’da başarılı oldular

banner1020

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları’nda, katılan Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu sporcuları, şampiyonalarda başarılar elde ettiler

banner974
Satranççılar, Antalya’da başarılı oldular

banner971

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 18-25 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları’nda 7’den 70’e her yaştan sporcu katılım gösterdi.

Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda 1874, Yıldızlar Şampiyonası’nda 600 ve Emektarlar Şampiyonası’nda 83 sporcu ile toplam 2 bin 557 sporcu mücadele verdi.  KKTC’yi temsilen şampiyonaya katılan toplam 36 Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu sporcusu (19 Küçük, 15 Yıldız ve 2 Emektar) şampiyonalarda güzel başarılar elde ettiler.

9 tur üzerinden oynanan Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası, Kıdemli Emektarlar Kategorisinde sporcularımızdan Halil Tozakı, 6½ puanla toplam 32 sporcu arasında 2. ile eş puanlı olarak 3. gelerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonalarında ise;

Arda Köle 10 Yaş Genel Kategorisinde 6½ puan, Gökhan Şeker 12 yaş genel, DestinaÇınay Çıka 10 Yaş Kızlar, Doruk Dolu 10 Yaş Genel Kategorilerinde 6 puan toplamayı başardılar. Ahmet Paşa14 Yaş Genel Kategorisinde 6 puanla toplam 55 sporcu arasında 9. geldi. Berk Nay, Emre Şeb, İsmail Eren Midem kendi yaş kategorilerinde 5½ puan toplarken, Görkem Yalovalı, Ali Karakuş, Ata Atasoy da 5’er puan toplamayı başardılar. Ezgi Dimililer ve Hatice Filo ise turnuva sonunda 4½ puan topladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.