banner913
banner932
banner1012

Satranç hamleleri LAÜ’de atıldı

banner1020

banner974
Satranç hamleleri LAÜ’de atıldı

banner971

Lefke Avrupa Üniveristesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi ile Satranç Kulübü tarafından “Satranç Turnuvası” düzenlendi.

LAÜ Spor Salonu’nda tüm gün süren etkinlikte öğrencileri satranç oynamaya teşvik etmek, öğrenciler arası kaynaşmayı sağlamak, vize sınavları öncesi moral bulmak amaçlandı. LAÜ öğrencileri arasında oyuncuların eşleşmesi ile başlayan satranç turnuvası, satranç müsabakalarının yapılması, fotoğraf çekimi ve kupaların takdimi ile son buldu.

34 öğrencinin katılım gösterdiği turnuvada birinciliği Abdul Shakoor Nasiri, ikinciliği TafadzwaEllmomNhundu, üçünlüğü Emir Çınar aldı. Dereceye giren öğrencilere kupalarını Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi Müdürü Kezban Zurnacı takdim etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.