banner913
banner932
banner1012

LAÜ’de satranç gösterisi düzenlendi

banner1020

banner974
LAÜ’de satranç gösterisi düzenlendi

banner971

Lefke Avrupa Üniveristesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi ile Satranç Kulübü tarafından “Eş Zamanlı Satranç Gösterisi” düzenlendi.

LAÜ Spor Salonu’nda ve Plaza Alanında tüm gün süren etkinlikte öğrenciler keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladılar. Eş Zamanlı Satranç Gösterisine, Güzelyurt Satranç Kalesi Kulübü üyesi olan ortaokul ve lise öğrencileri de katıldılar. LAÜ öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleşen turnuva güzel bir şekilde gerçekleşti. Turnuvada, LAÜ öğrencilerinden oluşan grup ile Güzelyurt Satranç  Kalesi oyuncularından oluşan grup arasında simültane bir satranç gösterisi yapıldı.  Etkinlikte, öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi amaçlandı.

Etkinlikte, öğrencilerin satranç gelişimi ve satranca olan ilgilerinin artırılması ve öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi amaçlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.