banner913
banner932
banner1012

Hamleler Ayrelli Festivalinde yapıldı

banner1020

banner974
Hamleler Ayrelli Festivalinde yapıldı

banner971

7. Akdeniz Ayrelli Festivali kapsamında Cengiz Hasman'ın başhakemliğinde ilk kez Akdeniz köyünde satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuvada bireysel ve takımsal ödüller verildi. 20 oyuncunun yarıştığı turnuva 5 tur sürerken her oyuncunun bir oyun için 15'eşer dakikası oldu. Özgürlük İlkokulu ile Çamlıbel İlkokulu turnuvayı aynı puanda bitirirken eşitlik bozma ile Özgürlük İlkokulu şampiyon oldu. İkinci Çamlıbel İlkokulu olurken, üçüncü Karşıyaka İlkokulu geldi.

Bireysel olarak yapılan turnuvada Çamlıbel İlkokulundan Yusuf İhsan Ulu 5 puanla birinci olurken, Özgürlük İlkokulundan Ecem Kapısız 4 puanla ikinci (eşitlik bozma neticesinde) ve yine Özgürlük İlkokulundan Vera Binatlılı da 4 puanla üçüncü oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.