banner913
banner932
banner1012

Sağlığınızla ilgili vücudunuzun anlattıkları

banner1020

Vücudunuz hastalıkları fark etmeniz için belirli sinyaller işaretler verir. Bu durumu dikkate almalı muhakkak ihmal etmeyip doktora başvurmanız gerekir.  Kanserin sinsi bir hastalık olduğu düşünülür ancak fark etmediğiniz belirli sinyaller verir.  Siz görebilirseniz erken tanı ile kanseri bile rahat bir şekilde atlatabilirsiniz. Bu nedenle vücutta meydana gelen belirtileri bilmeli, ona göre önleminizi almalısınız. 

banner974
Sağlığınızla ilgili vücudunuzun anlattıkları

banner971

İşte vücudunuzun sağlığınız hakkında verdiği sinyaller…

Yorgun hissetme ve zayıflık
Kendinizi sürekli yorgun ve güçsüz hissediyorsanız ve bu yorgunluk mevsim geçişlerinden olmuyorsa  mutlaka doktora gidip tahlillerinizi yaptırmanızı öneriyoruz.

Dışkıda kan 
Bu belirtiler kendini sürekli olarak göstermeye başladıysa ve nadiren de olsa meydana geliyorsa muhakakk doktora başvurmalısınız. Nedeni hemoroid olabileceği gibi ölümcül hastalıklar olan mide ve bağırsak kanserine işaret ediyor olabilir.

Tırnaklarda meydana gelen değişimler 
Tırnaklarınızdaki şekil bozuklukları vitamin eksikliğine işaret ettiği gibi cilt kanserine de işaret ediyor olabilir. özellikle tırnakta meydana gelen siyah çizgiler ve kahverengi lekeler bu hastalıkların en önemli belirtileri arasında yer alır. 

Yüzün şişmesi 
Yüzde meydana gelen şişme ve sürekli,  kızarıklık akciğer kanseri belirtisi olabilir.

Sırtın sağ tarafında meydana gelen ağrı 
Sırtınızın sağ tarafında sürekli bir ağrı hissediyorsanız göğüs ya da karaciğer kanserine işaret ediyor olabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.