banner913
banner932
banner1012

Sadece 3 Adımda GDO’lu Yiyecekleri Anlayabilirsiniz

banner1020

GDO'lu yiyecekler çağımızın sorunlarından biri. Organik besinler bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Fakat bu adımları takip ederek almak istediğiniz ürünlerin GDO'lu olup olmadığını hemen anlayabilirsiniz

banner974
Sadece 3 Adımda GDO’lu Yiyecekleri Anlayabilirsiniz

banner971

Etiketleri iyi okuyun

Organik ürünler daha özel bir biçimde etiketlenirler. Dolayısıyla %100 organik etiketi gördüğünüz ürünlere güvenebilirsiniz.
Bununla birlikte, organik ürünlerde içerik kısmında da GDO’suz olduğuna bilgisine bakabilirsiniz. Bu ürünlerin içinde GDO olma olasılığı en fazla %0.9’dur.

Görüntüsüne dikkat edin

GDO’lu ürünler, doğru boyutta ve doğru renkte olduğu için mükemmel görünür hem de dolapta daha fazla kalır. Eğer yiyecekleriniz kısa zamanda bozuluyor veya kurtlanıyorsa, GDO’lu olduğuna emin olabilirsiniz. 

Dikkat edin

Soya fasülyesi, mısır ve kolza tohumu dünyada en çok kimyasıyla oynanan besinlerdendir. Bu besinler ise: sosis, süt ve süt ürünleri, unlu mamüller, kornfleksler, tatlı içecekler, mayonez ve çikolata şurubunda bulunur

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.