banner913
banner932
banner1012

Minik Tuğsan için acil ilik dönorü aranıyor

banner974
Minik Tuğsan için acil ilik dönorü aranıyor

banner971

Bir süreden beridir lösemi teşhisi ile tedavi göre Tuğsan Yazıcı için acil ilik nakli yapılması için uygun dönör aranıyor.

Çok acil ilik nakli tedavisi görmesi gereken Tuğsan’ın kemoterapi sürecinde rahatsızlığının tekrarladığı, tedavi ve ilik nakli için Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi.   

Cihangirli Tuğsan için doktoru, ailesi, çevresi, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, adeta seferber olmuş durumda…

Tuğsan için verilecek tükürük ile Dünya İlik Bankası’na kaydolan duyarlı kişilerin bu uğurda mücadele veren farklı bireylere de yardımda bulunabileceği belirtildi.

18-45 yaş arasında, KKTC Kimlik kartına sahip, daha önce örnek vermemiş olan, sağlıklı bireyler, tükürük vermeye davet edildi.

Yapılan çağrıda, verici olmak isteyen kişilerin 2270616  veya 0542 850 8700 numaralı telefondan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na ulaşabileceği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek - 6 yıl önce
KKTC kimlik kartı ile ne ilgisi var anlayamadım.
Avatar
Pelin - 6 yıl önce
Tunccevik hastanesini aradım sadece kktc vatandaşından tukuruk testi alıyoruz dediler ya o çocuğa ıligi uygun kişi türk alman ingiliz v.s. biriyse neden böyle bi ayrım yapılıyor lütfen sebebi açıklansın.belkide benim iligim bu çocuğumuzun hayatını kurtaracak ama örnek kabul etmiyorlar.Allah şifa versin.