banner913
banner932
banner1012

Meme kanseri sempozyumu yapıldı

banner1020

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN) ile Kıbrıs Türk Radyograferler Derneği’nin düzenlediği Meme Kanseri Bilgilendirme Sempozyumu, Kamu-Sen Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

banner974
Meme kanseri sempozyumu yapıldı

banner971

   

Kamu-Sen’den yapılan açıklamaya göre, sempozyumun başlangıcında kısa bir konuşma yapan Sendika Başkanı Metin Atan, meme kanserinin son yıllarda hızla arttığını kaydetti.
Atan, ”Sosyal sorumluluk projelerimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edecek. Bu projeler kapsamında halkımızın tümünü kucaklayan, kaliteli katkı sağlayan bir anlayış içerisindeyiz. Halkımızın da bu projelerimize katılmaları ve destek olmaları arzumuzdur. Çünkü bütün etkinliklerimiz toplum yararına olup birlik ve beraberliğimizin de güçlü olması içindir “ diyerek sempozyumun önemine değindi.
Meme kanserinin detaylarıyla irdelendiği sempozyum, konuşmacıların katıldığı interaktif oturum ile tamamlandı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.