banner913
banner932
banner1012

Limonata böbrek taşı oluşumunu önlüyor

banner1020

Uzmanlar, yaz aylarında sık sık tükettiğimiz limonatanın böbreklere iyi geldiğini söylüyor. Sudan sonra böbrek taşı oluşumunu engelleyen ikinci içecek olarak limonatayı tercih edebilirsiniz.

banner974
Limonata böbrek taşı oluşumunu önlüyor

banner971

Şüphesiz böbrek taşlarına karşı en etkili içecek sudur. Özellikle sıcaklarda bol su tüketimi böbrek taşı oluşumunu da önler. Bugünlerde de bir yandan serinlemek bir yandan da böbrek sağlığınız için limonata tüketin. Özellikle idrardaki sitrat maddesi taş oluşumuna karşı koruyucu etkiye sahip. Yapılan bir araştırma, limonatanın böbrek taşlarının oluşumuna karşı önleyici etkiye sahip olduğunu ortaya koydu. Yaz aylarının en lezzetli içeceklerinden olan limonata, idrar sitratını artırarak taş oluşumunu engelliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.