banner913
banner932
banner1012

Kamu Sağlık Çalışanları Yasası ile ilgili sağlık örgütleri görüşlerini paylaştı

banner1020

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bugün sağlıkta yetkili meslek örgütü ve sendikalarla bir araya gelerek,  tarafların Kamu Sağlık Çalışanları Yasası ile ilgili görüşlerini aldı

banner974
Kamu Sağlık Çalışanları Yasası ile ilgili sağlık örgütleri görüşlerini paylaştı

banner971

 Onayına sunulan Kamu Sağlık Çalışanları Yasası ile ilgili değerlendirmesini 2 Ocak’a kadar tamamlayacak olan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bugün sağlıkta yetkili meslek örgütü ve sendikalarla bir araya gelerek,  tarafların yasa konusundaki görüşlerini dinledi.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Kıbrıs Türk Tabipler Odası (KTTO) ile Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş) yetkilileri ve Serbest Çalışan Hekimler Birliği (SÇHB) heyetleri Kamu Sağlık Çalışanları Yasası’nda yapılan değişikliklerle ilgili görüşlerini Akıncı’ya aktardı.
Cumhurbaşkanı Akıncı, onayına gönderilen söz konusu yasayla ilgili değerlendirmesini 2 Ocak’a kadar tamamlayacağını kaydederek, hukuk çerçevesinde gereğini yapacağını ifade etti. 
Söz konusu yasaya ilişkin değişiklikler, 18 Aralık’ta Cumhuriyet Meclisi’nde kabul edilerek Cumhurbaşkanı Akıncı’nın onayına sunulmuştu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.