banner913
banner932
banner1012

Hıdıroğlu yeni görevine başladı

banner1020

Cengiz Topel Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Garabli emekli olurken Operatör Dr. Hıdıroğlu yeni başhekim oldu

banner974
Hıdıroğlu yeni görevine başladı

banner971

Niyazi Ergülen

Güzelyurt Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde 2.5yıldır başhekim görevini sürdüren Dr. Hasan Garabli, 31 Temmuz 2017 itibariyle emekli oldu.

Garabli’nin emekliye ayrılması nedeniyle Başhekim yardımcılığını yapan Dr. Zafer Hıdıroğlu Cengiz Topel Hastanesi Başhekimi olarak atandı.

Cengiz Topel Hastanesi’nde Başhekimliğe terfi eden Operatör Göz Doktoru Dr. Zafer Hıdıroğlu baş hekimliğe getirilmesi sonrasında ilk röportajını HALKIN SESİ’ne verdi.

Başhekim Hıdıroğlu, Cengiz Topel Hastanesi’nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını son 2 yıldan bu yana ise başhekim yardımcısı olduğunu belirterek “Başhekim Hasan Garabli arkadaşımızın emekli olması sonucu Başhekimliğe 31 Temmuz 2017 tarihinden itibaren getirildim” dedi.

Hıdıroğlu, böyle zor dönemde hastanenin bölge halkına en iyi hizmeti verebilmesi için personeli ile daha çok özverili çalışacağının sözünü vererek, bölge halkının Cengiz Topel Hastanesi personeline güvenmesini istedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.