banner913
banner932
banner1012

Hastanenin Onkoloji Servisi’ne infizyon cihazı bağışlandı

banner1020

banner974
Hastanenin Onkoloji Servisi’ne infizyon cihazı bağışlandı

banner971

Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) Gazimağusa bölgesi ile Gazimağusa Kale Lions Kulübü (GKLK), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne infizyon cihazı bağışladı.

KHYD’den yapılan açıklamaya göre, her iki sivil toplum örgütünün işbirliğinde alınan cihaz, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi- Onkoloji Servisi’nde düzenlenen törenle Başhekim Dr. Bülent Dizdarlı ve Dr. Özlem Gürkut’a teslim edildi.

Bağışın, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi- Onkoloji Servisi’nde kanser hastaları tarafından kullanılan infizyon cihazının yetersiz kalması üzerine GKLK Başkanı Suna Hasipoğlu ve KHYD Gazimağusa Bölge Sorumlusu Zarifşen Menteşoğlu ile üyelerin aldığı ortak karar sonucu gerçekleştiği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.