banner913
banner932
banner1012

Güzel uyanan güzel yol alır: Sabah uyanmalarınızı güzelleştirin

banner1020

Farkında mısınız bir güne nasıl başlıyorsanız gününüz öyle geçiyor. Aslında herşey sabah olan enerjinizi gün boyu yaymanıza bağlanıyor. Bir bakıma da erken kalkan daha dinç ve dinamik oluyor bu nedenle erken kalkan yol alır deniyor. İşte sabahlarınızı daha keyifli kılacak, size güzel enerjiler vermeye yarayacak bu bilgilere kulak verin:

banner974
Güzel uyanan güzel yol alır: Sabah uyanmalarınızı güzelleştirin

banner971

Sabahları kalkmak için bir nedeniniz olsun. Mesela sporunuzu sabah vakitlerine koyabilirsiniz, aynı zamanda sevdiğiniz bir kitabı baş ucunuza koyarak sabah okumak için heyecan duyabilirsiniz

Alarmınızı uyanmanız gereken zamandan yarım saat öncesine kurun. Böylece ertelediğiniz zamanlar için kendinizi kötü hissetmeyeceksiniz.

Kesinlikle uykunuzu almak için erken yatmaya alışın. Böylece vücudunuzun ihtiyacı olan vakti saat 22:00-02:00 arası alabileceksiniz.

Kapkaranlık odada uyumayın. Eğer tüm panjur ve perdeler kapalı uyursanız sabahları daha zor uyanacak ve serotonin sağlamanıza yardım eden D vitamininden yoksun uyanacaksınız.

Eğer yapabiliyorsanız mutlaka ilk seferde kalkma alışkanlığını edinin. Alarma güvenmeyin.

Uyanır uyanmaz bol limonlu veya tarçınlı bir su içerek metabolizmanızı çalıştırın.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.