banner913
banner932
banner1012

Grip geçmek bilmiyorsa bu eşyanızı mutlaka atın!

banner1020

Havalar iyiden iyiye soğumaya başladı ve grip salgını da git gide yaygınlaşıyor. Eğer sizde sürekli girp oluyor ve giribi atlatmakta zorluk çekiyorsanız uzmanların sizlere çok önemli bir tavsiyesi var! Gripten çabucak kurtulmak için sabah akşam kullandığımız o eşyanın atılmasını söylüyorlar. İşte gripten sonra atılması gereken o eşya…

banner974
Grip geçmek bilmiyorsa bu eşyanızı mutlaka atın!

banner971

Grip salgının kendini göstermeye başladığı şu günlerde grip salgınını hızlı bir şekilde atlatmak istiyorsanız Uzmanların söylediklerini dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.
İşte, gripten sonra kullanmamanız gereken o eşya hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Grip  geçmek bilmiyorsa bu eşyanızı mutlaka atın!

Dişhekimleri “Gripliyken diş macununu fırçaya değdirmeyin. Gripten sonra diş fırçanızı mutlaka değiştirin” diyerek uyarıyor.

Grip  geçmek bilmiyorsa bu eşyanızı mutlaka atın!

Grip geçiren hastalarda grip süresince kullanılan diş fırçası üzerinde bu hastalığa sebep olan virüsler bol miktarda birikir.

Bakterilerden farklı olarak virüsler vücut dışında da çok uzun süre canlılıklarını sürdürebilirler ve tekrar uygun ortam bulduğunda hastalığa sebep olurlar.

Grip  geçmek bilmiyorsa bu eşyanızı mutlaka atın!

Bu nedenden dolayı gribin tekrar kapınıza gelmesini sitemiyorsanız ve girp hastalığını hızlı bir şekilde vücudunuzdan atmak istiyorsanız işe ilk olarak diş fırçanızı çöpe atmakla başlayabilirsiniz.

Aynı zamanda grip olduğunuzda fırçanızın macuna değmemesine özen gçstermeniz gerekir. Macunun ucuna değen fırça virüslerin diş macununuza karışmasına da sebebiyet verebilir.

Grip  geçmek bilmiyorsa bu eşyanızı mutlaka atın!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.