banner913
banner932
banner1012

Gerginlik Kaynaklı Baş Ağrısından 15 Saniyede Kurtulun

banner1020

Bağ ağrısı oldukça can sıkıcı bir durum ama maalesef hepimiz yaşıyoruz, özellikle saatlerce bilgisayar karşısında oturduğumuz da bu durum kaçınılmaz oluyor. İyi tarafı ise bu durumun çözümü var, ağrı kesici gerekmiyor ve sadece 15 saniye ayırmanız yeterli.

banner974
Gerginlik Kaynaklı Baş Ağrısından 15 Saniyede Kurtulun

banner971

Nasıl Yapılıyor? 
İlk olarak esneyin ve dik oturun (ki bunu zaten sürekli yapmalısınız). Başınığızı aşağı eğin ve çenenizi göğsünüze yaklaştırın. Bu sırada ense ve omurganızda bir esneme hissedeceksiniz. Daha derin bir esneme için elinizle hafifçe başınıza üstten bastırın. 15 saniye bu şekilde esneyin ve gerekli hissettikçe tekrarlayın.



Niye İşe Yarıyor? 
Kafatasınız çevresinde bulunan 4 ana kas var. Stres, yorgunluk ve egzersiz yapmamak ise bu bölgede ağrıya sebep oluyor. Bu sebeple ilaç almadan önce basit esneme egzersizleri bu ağrılarınızın geçmesi için denenmesi gereken bir yöntem.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.