banner913
banner932
banner1012

Diş ağrısından kurtaran doğal yöntem    

banner1020

Yoğun iş temponuz, günlük hayatın farklı alanlardaki koşuşturmalarınız nedeniyle dişçiye gidecek fırsat bulamıyor olabilirsiniz. Ancak aniden gelen şiddetli diş ağrısını biraz hafifletmek için doğal yollardan faydalanabilirsiniz.

banner974
Diş ağrısından kurtaran doğal yöntem     

banner971

Bahsedeceğimiz doğal karışım sadece iki malzemeden oluşuyor.

Bunun için 1/2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağına,

ve 1/2 yemek kaşığı öğütülmüş karanfile ihtiyacınız bulunuyor.

Bu iki malzemeyi bir kasede karıştırın. Daha sonra bir kulak çubuğu yardımıyla bu karışımı ağrıyan dişinize sürün. Ağrının bir zaman sonra azaldığını fark edeceksiniz.

Karanfil diş ağrısına neden iyi gelmektedir? 

Karanfilin içeriğinde ağrı kesici özelliği bulunan öjenol bulunur. Öjenol antiseptik bir bileşendir. Karanfilin içeriğinde yer alan öjenol diş uzmanları tarafından lokal anestezi yöntemlerinde diş etinin uyuşması için kullanılmaktadır.

Hindistan cevizi yağı diş ağrısına neden iyi gelmektedir? 

Doğal hindistan cevizi yağında kaprik asit ve laurik asit bulunur. Bu iki asit viral ve bakteriyel enfeksiyonu önler.

Bu doğal karışımı ağrınızı hafifletmek için deneyin, ancak diş ağrısından kalıcı olarak kurtulmaz için diş hekimine görünmeyi ihmal etmeyin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.