banner913
banner932
banner1012

Devlet hastaneleri, yoğun bakım hizmeti alacak

banner1020

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Sağlık Bakanlığı’nın, yoğun bakım ünitesinin yetersiz kalması durumlarında, hastaların mağdur edilmemesi için dışarıdan yoğun bakım hizmeti alabilmesini sağlayacak bir protokole onay verildiğini belirtti.

banner974
Devlet hastaneleri, yoğun bakım hizmeti alacak

banner971

 

Özersay, ülkenin farklı bölgelerinde kamu yolu güzergahı içerisinde kalan özel mülkiyete ait taşınmaz malların kamulaştırılması yönünde kararlar üretildiğini ifade etti. 
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, Bakanlar Kurulu’nun önceki akşamki toplantısında, hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilecek olan iki ayrı okul ile ilgili olarak ihtiyaç duyulan arazilerin bu maksatla ayrılmasına dair gerekli kararların da üretildiğini belirtti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.