banner913
banner932
banner1012

Peki peki anladık…


Fevzi BEYAR

Fevzi BEYAR

Okunma 02 Haziran 2019, 22:47

Kulüp temsilcilerimizin sıkça fer yan edip üzerinde durdukları, Teknik Adamların “noter memuru gibi hesap makinesi ile maç izler konumuna getirildik” sızılaşmalarıyla geçen; İki yıldır tartışmalara konu olan statüler, yabancı futbolcu sayısı ve 21 yaş altı futbolcu oynatma zorunluluğu en nihayet kemale erdi!

Ne mi oldu? Hiç! Ayni tas ayni hamam, aynen devam! Her şey ayni kaldı. İnsan gerçekten hayretler içerisinde kalıyor! Neydi o zaman, Federasyona verilen O yazılı Ültimatomlar, mangalda kül bırakmayan demeçler? Boşuna mıydı bu Kahramanlıklar? Güme mi gittiler? Başkaldıranlar mevkilerinden alındı, Kulüpler Birliği yöneticileri yenilendi, kulüplerin yazılı istemleri bir kenara atıldı, özel toplantı düzenlenerek gereği yapıldı! Değişim, yenilik, futbolumuzun(gençliğin) önünü açma tasarımları en az iki yıl için rafa kalktı. Vah ki vah! Söyleyecek söz bulamıyorum ama şu gerçeği de kabul ediyorum. Peki peki anladım. En büyük sensin Hasan Başkanım. Sen neymişsin be Abi! Gücün, organizasyon becerilerin karşısında hörmetle eğiliyorum! Ancak şunu bil ki, bunlar futbolumuzun yararına değildir. Vermiş olduğunuz yanlış kararları değiştirmemek adına başarılı görülüp egonuzu tatmin ediyor olabilir siniz ama futbolumuza, özellikle gençliğimize zarar veriyorsunuz.

Bu gerçeği gören, kabullenen, herhangi bir şeyin değişmeyeceğini bilen birisi olarak, o zaman niye yazıp duruyorsun diye sorarsanız eğer, Tarih sayfalarına geçsin, bazıları gibi sen de sustun, denmemesi için bu satırları kaleme alıyorum sevgili kardeşlerim.

Sporun temel eğitimini almış, bizim gibi alaylı değil akademisyen arkadaşlarım Hasan Ecer ile Nazım Burgul Hocalarıma “boşuna beklersiniz” mesajlarımı bir kez daha tekrarlarım…

Akademisyen Hocalarım, ‘Futbolda değişim zamanı” “Kapişarizm ve Torpilizm Modeli..” başlıklı yazılarından bölümler alarak; “ Neyse, Bolli mama bolli goggo” dönemi bitmiştir. İnsana yatırım ve adalet sistemi şarttır. Yaşam bedeli fahiş bir ada “ricayla yaşama düzeni” ne devam mı bilemeyiz ama bu aralar Kapişarizm ve Torpilizm Dönemi gani gani…”

Hasan Ecer kardeşim de, ‘Futbolda değişim Zamanı’nı en az iki yıl ertelesin. Bu kafalarla bir yere varmak imkânsız. Ne diyebiliriz ki, Nato mermer Nato Kafa. Böyle baş böyle tıraş.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.