banner913
banner932
banner1012

SOS'e akademik destek

banner1020

SOS Çocuk Köyü Derneği ile UKÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol, SOS programları dâhilinde bakım, destek ve eğitim alan çocuk ve gençlere akademik destek sağlamayı hedefliyor  ...

banner974
SOS'e akademik destek

banner971

SOS Çocuk Köyü Derneği ile UKÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol, SOS programları dâhilinde bakım, destek ve eğitim alan çocuk ve gençlere akademik destek sağlamayı hedefliyor

 

 

Fehime ALASYA

SOS Çocuk Köyü Derneği ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) arasında işbirliği protokolü imzalandı.   

Protokolle ihtiyaçlar ve kaynaklar çerçevesinde kurumlar arası uzun süreli ve sürdürülebilir bir işbirliği yapılması için adım atıldı.

İşbirliği, her iki kurumun da kendi alanlarında gelişimlerini, topluma katkı koymalarını ve kar amacı gütmeksizin toplumun ihtiyaçlı kesimine fayda sağlamayı hedefliyor.

Protokol, SOS Çocuk Köyü Derneği programları dâhilinde bakım, destek ve eğitim alan çocuk ve gençlere yapılandırılmış ve sürdürülebilir akademik destek ve sosyal aktivite programları çerçevesinde çocukların ve gençlerin topluma kaynaşma süreçlerini desteklemek, temel bakım veren ve diğer personele hizmet kalitesini artırmaya yönelik destek sağlamayı hedefliyor.

Bunun yanında, SOS Çocuk Köyü Derneği’nin farklı bölümleri ve UKÜ’nün farklı bölümleri arasında iki kurumun hedef ve prensipleri çerçevesinde işbirliği yapmayı hedefliyor.

SOS Çocuk Köyü Müdürü Ahmet Akarsu, “SOS Çocuk Köyü’yle üniversitenin karşılıklı işbirliği ile çocuklarımıza ve üniversite öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu protokol, umarım örnek olur” ifadelerini kullandı.  

UKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Seçim de UKÜ olarak SOS Çocuk Köyü’ne gerek öğrenci bazlı, gerekse öğretim üyesi bazlı, projeler çerçevesinde, staj ve uygulamalar olarak her türlü desteği vermek istediklerini söyledi.

 

Seçim “Amacımız, SOS Çocuk Köyü’ne her türlü eğitimsel katkı sağlamak ve böylelikle üniversite ve sivil toplum örgütleri arasındaki işbirliğine bir adım daha atmış olmaktır.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.