banner913
banner932
banner1012

Canımızdan can gitti

banner1020

Metehan yolunda geçtiğimiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Fatih Dudu için, yakınları, kazanın olduğu yere çiçekler bıraktı     Fehime ALASYA Trafik kazasında hayatını kaybeden Fatih Dudu için,...

banner974
Canımızdan can gitti

banner971

Metehan yolunda geçtiğimiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Fatih Dudu için, yakınları, kazanın olduğu yere çiçekler bıraktı

 

 

Fehime ALASYA

Trafik kazasında hayatını kaybeden Fatih Dudu için, yakınları, kazanın gerçekleştiği yere çelenk bıraktı, dualar edip, hakim ve savcılara seslendi. “Kazayı yapanın suçu ve dikkatsizliği varsa lütfen bulun ve ortaya çıkartın” diyen yakınları, adalete güvendiklerini ifade ettiler.

17 Mart Salı akşamı, Lefkoşa-Kermiya yolunda meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan Fatih Dudu, Neşe Başkan yönetimindeki LD 986 plakalı salon aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybeden Fatih Dudu’nın yakınları, kazanın olduğu Kermiya yolunda, olay yerine çelenk bıraktı.

 

Kazada suçu bulunanların ceza çekmesini istediklerini dile getiren yakınları, “Eğer bir dikkatsizlik, bir kusur bir hata varsa, lütfen cezasız kalmasın, adalete güveniyoruz. Canımızdan can gitti, çok üzgünüz… Tüm Kıbrıslılara, hakim ve savcılara sesleniyorum, kazayı yapanın suçu ve dikkatsizliği varsa lütfen bulun ve ortaya çıkartın, adalete güveniyoruz.” dedi.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.