banner913
banner932
banner1012

Yıldızlı pick-up görücüye çıktı

banner1020

Mercedes-Benz X-Serisi, Cape Town’daki dünya prömiyerinde gün ışığına çıktı

banner974
Yıldızlı pick-up görücüye çıktı

banner971

Mercedes-Benz, bir süre önce konsept versiyonunu tanıttığı X-Serisi'ni üretime hazır haliyle gün ışığına çıkardı. Pick-up sınıfına has nitelikler ile tasarım, konfor, sürüş dinamizmi ve güvenlik gibi Mercedes-Benz’e özgü bütün özellikleri bir arada sunduğu açıklanan X-serisi, çift çıtalı heybetli ön ızgarası, güçlü duruşunu destekleyen uzun motor kaputu ve uzun geniş farlarıyla Mercedes-Benz ürün gamının bir parçası olduğunu hissettiriyor. 5340 mm uzunluğunda ve 1920 mm genişliğinde bir gövdeye sahip olan pick-up 1042 kg'lik yükleme kapasitesi sunuyor.

Üç farklı kokpit süslemesi, ikisi kontrast dikişli deri olmak üzere altı farklı koltuk döşemesi ve iki farklı tavan rengiyle sınıfının en zengin malzeme ve renk çeşitliliğini sunacağı iddia edilen Mercedes-Benz X-Serisi, dört ve altı silindirli motor seçenekleriyle sunulacak. İlk etapta 163 bg gücünde X 220 d ve 190 bg gücünde X 250 d'den oluşan iki farklı motor alternatifi sunacak olan pick-up, 2018 yılının ortalarında ise ürün gamına 258 bg gücünde V6 dizel versiyonu da ekleyecek.

Konfor odaklı süspansiyon geometrisi ve hava kanallı ön ve arka diskleri sayesinde off-road dışında kullanıcısına mükemmel asfalt sürüş performansı da sunduğu söylenen X-serisi, tüm zeminler için dört tekerlekli çekiş sistemi sunacak. Her Mercedes-Benz aracında olduğu gibi X-Serisi’nde de referans olarak gösterilebilecek “Aktif Fren Asistanı” ve “Şerit Takip Sistemi” gibi pasif ve aktif güvenlik donanımları da bulunuyor.

Mercedes-Benz yeni X-Serisi için üç farklı donanım hazırlanmış. Giriş seviyesi olarak sunulan X-Serisi PURE, sağlamlık ve fonksiyonellik gerektiren işlerin ideal yol arkadaşı olmaya aday. Her türlü işi sırtlayan bu versiyon aynı zamanda konforu ve tasarımıyla müşteri teslimatları, sevkiyatlar ve özel kullanım olmak üzere her türlü beklentiyi karşılıyor. X-Serisi PROGRESSIVEise  güçlü karekteriyle iş amaçlı kullanıma uygun olmasının yanı sıra hem tarzı, hem konforu ile kişisel kullanımda da müşterilerin beklentilerini karşılıyor. Ürün gamının bir diğer seçeneği olan X-Serisi POWER ise tarz, performans ve konfora önem veren müşterileri hedefliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.