banner913
banner932
banner1012

Yeşil cehennemin zebanisi: Huracan Performante

banner1020

Defalarca kamuflajlı haliyle objektiflere yakalanan en güçlü Huracan, sonunda Cenevre Otomobil Fuarı'nda seri üretim haliyle yüzünü gösterdi

banner974
Yeşil cehennemin zebanisi: Huracan Performante

banner971

Defalarca kamuflajlı haliyle objektiflere yakalanan en güçlü Huracan, sonunda Cenevre Otomobil Fuarı'nda seri üretim haliyle yüzünü gösterdi.

Performante adıyla anılan otomobilde, diğer Huracan modellerinden tanıdık 5.2 litrelik atmosferik V10 motor görev alıyor. Fakat bu tanıdık motor, Performante'de 640 bg güç ve 600 Nm güç üretiyor. 0'dan 100 km/s hıza 2.9 saniyede, 200 km/s hızaysa sadece 8.9 saniyede ulaşan süpersporun son hızı 325 km/s olarak veriliyor. Titanyum supaplar, elden geçirilen egzoz ve hava emiş sistemi, hava girişleri ve 40 kg'lik diyet sayesinde bu rakamlara ulaşan Huracan Performante'nin süspansiyon sistemi daha sıkı hale getirilirken, elektromekanik direksiyon sistemi ve ESP de revize edilmiş. Arkadaki devasa spoiler sayesindeyse yüksek hızlarda viraj alma ve frenleme kabiliyeti çok yüksek oranda geliştirilmiş.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.