banner913
banner932
banner1012

Yenilenen Subaru BRZ Türkiye'de!

banner1020

Yenilenen Subaru BRZ, 171 bin 337 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satılmaya başlandı.

banner974
Yenilenen Subaru BRZ Türkiye'de!

banner971

Subaru'dan yapılan açıklamaya göre, kapsamlı bir makyaj geçiren ve sürüş keyfi artırılan 2 kapılı coupe modeli Subaru BRZ'nin aktarma organları,  süspansiyon sistemi, fren donanımı ve egzoz sistemi yenilendi. Track modu ile sportif sürüş keyfi daha da iyileştirilen otomobilde hava yastıklarının  sensörleri de geliştirilerek güvenlik standartları artırıldı.


                

Dış tasarımında yenilik olarak ön ve arka tamponlar, yükseltilmiş arka  spoiler, alaşım jantlar, ön LED farlar ve arka LED stop lamba grubunun bulunduğu  Subaru BRZ'nin iç mekan ve kokpit malzeme kalitesi de artırıldı.                

Direksiyon simidi ve gösterge tablosunun yeni tasarımıyla dikkat  çektiği sportif model, 6.2 inçlik starlink ekrana sahip. Saatte 226 kilometre  hıza ulaşabilen yeni Subaru BRZ'nin kilometrede ortalama yakıt tüketimi ise 7,8  litre.                
Subaru BRZ'nin Premium donanımına sahip manuel şanzımanlı versiyonu  171 bin 377 lira, otomatik şanzımanlı versiyonu ise 178 bin 745 liralık fiyatla satışa sunuldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.