banner913
banner932
banner1012

TVR, geri dönüyor!

banner1020

banner974
TVR, geri dönüyor!

banner971

İngiliz otomobil TVR'nin diriltilmesinden bu yana dört yıl geçti, ancak yaklaşmakta olan spor otomobili ile ​​ilgili çok az şey biliniyor. Küllerinden yeniden doğan spor otomobilini potansiyel müşterilere gösterdikten sonra, casuslar tarafından sızdırılan yeni bir marka dosyası, TVR'nin ikonik Griffith adını yeniden canlandırabileceğini düşündürse de, TVR için tamamen yeni bir isim de içeren üretim modellerinde başka isimler de düşünülüyor. Ancak Griffith "güçlü bir rakip" olmaya devam ediyor.
TVR, Griffith adını yeniden canlandırmaya karar verirse, 2002'den bu yana üçüncü nesil için ilk kez kullanılmış olacak. Ünlü Amerikalı satıcı Jack Griffith'den ilham alınarak,  ilk olarak 1963 yılında Griffith 200'de, ardından 1991'de V8 Griffith modelinde kullanıldı. TVR, yeni spor otomobilinin "görünüş ve performans açısından nefes kesici" ve "fiyatına göre inanılmaz değerli" olacağını ve özünde İngiliz bir spor otomobili olacağını söylüyor. Şimdiye kadar, adı tam olarak bilinmeyen TVR'nin, bir Cosworth'ten alınan öne yerleştirilmiş 400hp'nin üzerinde güç üreten bir V8 güç ünitesinin ve arkadan itişli ve ayrıca manuel şanzımanının olacağını biliyoruz.
1,200 kilogram ağırlığa sahip olacak ve 320km/s'lik bir maksimum hızının yanında sadece dört saniyede 96km/s'ye çıkabilecek. 400'ün üzerinde potansiyel müşterinin, yeniden satışa hazır spor otomobilinde 7,700 dolarlık kaporpyu çoktan yatırdığı bildirildi. Sınırlı sayıda üretilecek olan Launch Modeli 'nin 111,000 dolara mal olması ve daha uygun fiyatlı bir sürümünün olması bekleniyor. TVR, yeni Güney Galler üretim tesisinde yeni spor otomobilini inşa edecek ve teslimatlarının 2018'in sonlarında başlaması bekleniyor. Bu detaylar kesinlikle hoş görünüyor, ancak yeni TVR'nin ortaya çıkması için Eylül ayına kadar beklemek zorundayız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.