banner913
banner932
banner1012

Tiga Otomotiv, kuruluşunu sevenleriyle kutladı

banner1020

Otomotiv sektöründeki sekizinci yılına giren Tiga Trading tüm sevenlerini kendi mekanında bir araya getirdi ve canlı müzik eşliğinde kokteylli törenle coşkulu bir kutlama yaptı

banner974
Tiga Otomotiv, kuruluşunu sevenleriyle kutladı

banner971

Ülkemizin otomotiv sektöründeki güzide kuruluşlarından olan ve Minareliköy’de faaliyet gösteren Tiga Otomotiv Co.Ltd.sevenlerini bir araya getirdi. 2009 yılında faaliyete başlayan Tiga Otomotiv geçmiş yıllardaki gibi kuruluş yıldönümünü coşkulu bir törenle kutladı.

Geride kalan 8 yılda sektörde güzel işlere imza atan Tiga Trading Minareliköy’de bin metre karesi kapalı alan, 4 bin metre kareye yakın tesiste otomobil üzerine her türlü hizmeti veriyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, bugüne kadar hizmet desteği verdiği, araç sattığı tüm müşterilerine ulaşmaya çalışan Tiga Otomotiv’in direktörlerinden Ufuk Taşkıran ve Özner Ağıt, zengin ikramlar ve canlı müzik eşliğinde sevenleri ile güzel bir gün geçirdi.

Açılışında ve geleneksel kuruluş yıldönümü balolarında kendileri ile birlikte olan Maliye eski bakanı ve UBP Milletvekili Ersin Tatar’ın da katıldığı “Tiga Eight” kutlamasında Tatar, şirket direktörleri Ufuk Taşkıran ve Özner Ağıt başta olmak üzere çalışan herkesi kutladı ve başarılarının devamını diledi.

“Tiga is Eight Annual Reunion Party” ismi ile organize edilen “Tiga 8.Yıl Birleşme Partisi”nde Dominic Holmes, Oleg Dyachenko, Vj.Can Gazi sahne alırken, tombala çekilişi ile zengin hediyeler dağıtıldı.

Çekilişten elde edilen gelir ise her yıl olduğu gibi “North Cyprus Cancer Charity”ye bağışlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.