banner913
banner932
banner1012

Suzuki’nin en sevimli versiyonu: Xbee

banner1020

Japon otomobil firmasının Tokyo Otomobil Fuarı’nda sergilediği Xbee konsepti, şehir dostu bir CUV’yi hayal ediyor. Suzuki, aracın Outdoor, Advanture ve Street Adventure versiyonu olmak üzere üç farklı versiyonunu sergileyecek.

banner974
Suzuki’nin en sevimli versiyonu: Xbee

banner971

 

 
Suzuki, Xbee'yi kompakt boyutu ve yüksek manevra kabiliyeti sayesinde şehre iyi uyum sağlayacak bir araç olarak görüyor. Bununla birlikte, şirkete göre "kırsal alanlarda sürülebilir bir SUV işlevselliğine” de sahip olacak.
Standart Xbee son derece sevimli ve kutu gibi bir crossover olarak karşımıza çıkıyor. Sarı gövdesi ve siyah tavanı ile iki tonlu renge sahip. Saten ile kaplanmış gümüş tampon, retro bir estetiğe sahip. Kare biçimli çamurluklar otomobile hafif de olsa sert bir görünüm kazandırıyor ancak araç off-road yollarda çok ileriye gidebilecek gibi görünmüyor.
Xbee Outdoor Adventure (yukarıdaki fotoğraf), son zamanlarda yan bölümü sahte ahşap kaplama olarak gördüğümüz ilk araç. Otomobilin tasarımı büyük ölçekli bir talep görmeyecek olsa bile bu retro detaylarda bir çekicilik olduğu inkar edilemez.
Son olarak da Xbee Street Adventure geliyor. Siyah bir gövde rengine sahip otomobilin alt bölümünde sarı detaylar yer alıyor. Beyaz tavan ise beyaz ayna kapakları ile bir uyum yakalıyor.
Suzuki otomobilin iç kabini ile ilgili henüz bir fotoğraf yayınlamadı. Ayrıca araçların güç aktarma organları ile alakalı da herhangi bir bilgi yok.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.