banner913
banner932
banner1012

Skoda Kodiaq'a sportif eklentiler geldi

banner1020

Skoda’nın yakışıklı SUV’si artık daha ‘RS’ görünüyor

banner974
Skoda Kodiaq'a sportif eklentiler geldi

banner971

Skoda’nın sportif özellikleri geliştirilmiş ‘RS’ logolu bir Kodiaq tasarladığı geçtiğimiz günlerde doğrulanmıştı. Bu otomobilin çıkışını bekleyemeyen müşteriler ise şimdilik Sportline isimli sportif görünüm paketiyle donatılmış Kodiaq ile idare etmek zorunda. Tabii bu paketin önümüzdeki ay ülkemizde satışa sunulacak olan Kodiaq'ın Türkiye fiyat listesinde olup olmayacağını bilmiyoruz.

Sportline donanımlı Kodiaq daha ilk bakışta standart modele kıyasla daha agresif bir duruş sergiliyor. Bunda ön kısımdaki krom çerçeveli ızgaranın yerini, siyah ve sportif bir ızgaranın almış olması önemli bir etken. Benzer şekilde, tamponlardaki gri detaylar daha sportif bir tasarımla birlikte yerlerini siyah vurgulara bırakmış. Cam çerçevelerinin etrafındaki ve tavan raylarındaki siyah uygulaması ise gövdedeki agresif bütünlüğü tamamlıyor. Motor seçeneklerinde herhangi bir değişiklik olmayan ve standart Kodiaq modelleri gibi önden çekişli ve 4x4 olarak sunulan Sportline, standart olarak 19 inç ölçüsündeki çift tonlu jantlara sahip. 20 inçlik jantlar ise opsiyonel donanım meraklılarının ilgisini çekebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.