banner913
banner932
banner1012

Peugeot yeni Expert’le yollarda

banner1020

Peugeot, yeni Expert ile hafif ticari araç pazarındaki payını arttırmayı hedefliyor

banner974
Peugeot yeni Expert’le yollarda

banner971

Markanın yeni genetik kodlarını bünyesinde barındıran Yeni Peugeot Expert, yüksek taşıma kapasitesi ve yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlarıyla da dikkat çekiyor. Yeni EMP2 modüler platform üzerine inşa edilen Expert düşük işletme maliyetiyle hafif ticari araç kullanıcılarının bütçesini düşünürken, zengin ekipman seviyesiyle ise konfor ve güvenliği en üst seviyede sunuyor. Kompakt, standart ve uzun olmak üzere üç farklı gövde uzunluğuna sahip olan ve Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 Yıldız alan Yeni Peugeot Expert, 81.500 TL’den aşlayan fiyat etiketleri taşıyor.

Kompakt versiyonu 115 beygir gücünde 1.6 litrelik BlueHDi motor ve 6-ileri manuel şanzımanla birlikte 5.1 lt/100  km'lik ortalama tüketime imza atan Expert'in uzun versiyonu ise 120 beygirlik 2-litre motor ve 6-ileri manuel şanzıman kombinasyonuyla 5.5 lt/100 km'lik tüketim verisi sunuyor.

Kompakt gövde tipi 4,6 metre uzunluğu ile 5,1 m3 kargo hacmi ve 3,32 metre kargo uzunluğu sunan Expert'in uzun versiyonu ise 5,30 metrelik gövde uzunluğu ile 6,6 m3’e kadar kargo hacmi ve 4 metreye kadar kargo alanı uzunluğu sunuyor. Sadece 1,9 metre tavan yüksekliği ile alışveriş merkezleri ve havaalanlarındaki kapalı park alanlarına girmeyi kolaylaştıran yeni Peugeot Expert, kompakt boyutları kadar kısa ön ve arka aks uzantıları sayesinde ise park ve manevra pratikliği sunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.