banner913
banner932
banner1012

Opel Insignia’ya yeni 2.0 BiTurbo dizel motor

banner1020

Opel, 210 beygir gücündeki yeni 2-litrelik dizel motorunu duyurdu

banner974
Opel Insignia’ya yeni 2.0 BiTurbo dizel motor

banner971

 

Opel yeni 2.0 BiTurbo dizel motorunu Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı yeni Insignia Country Tourer ile birlikte görücüye çıkaracak. 210 bg güç ve 480 Nm tork verileri sunan bu yeni motor, Insignia Grand Sport ve Sports Tourer modellerinde de sunulacak.

Yeni geliştirilen 2.0 dizel motor iki aşamalı turbosarjı sayesinde 480 Nm gibi yüksek bir tork değerini 1500 d/d'den itibaren sunuyor. Yeni Insignia BiTurbo 0’dan 100 km/s hıza 7,9 sn’de ulaşıyor ve 233 km/s maksimum hıza çıkabiliyor. Insignia'nın en güçlü dizel seçeneği, standart olarak 8-ileri otomatik şanzıman ve tork vektörleme özelliğine sahip dört tekerlekten şekiş sistemi ile sunulacak. Opel mühendisleri bu yeni ünitede, dizel motorlara özgü titreşim ve sesleri azaltmak için dökme demir krank miline, denge şaftına ve iki parçalı yağ karterne yer vermişler.

Yeni geliştirilen dört silindirli BiTurbo ünite, Opel’in 2018 sonbaharından itibaren tüm yeni modeller için bağlayıcı hale gelecek Euro 6.2 emisyon şartlarını şimdiden yerine getiren ilk motoru. Bu motor seçeneği, ülkemizde de Kasım sonundan itibaren satın alınabilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.