banner913
banner932
banner1012

Hyundai’nin yeni SUV’u Kona

banner1020

banner974
Hyundai’nin yeni SUV’u Kona

banner971

Hyundai, önümüzdeki aylarda dünya prömiyerini gerçekleştireceği yeni SUV modeli Kona'nın ilk görselini paylaştı. Başlı başına yepyeni bir model olan Kona, Hyundai'nin yeni tasarım kimliğini devam ettiriyor. Hyundai’nin yeni bir aile kimliği olan basamaklı ızgara, yeni araçta da karşımıza çıkarken, yeni nesil ikiz tip aydınlatma grubu ise, LED farların üstünde konumlandırılmış LED gündüz sürüş farları ile görsel etkiyi arttırıyor.

Kona'nın, SUV segmenti için yeni standartlar belirleyeceği iddia ediliyor. Adını Hawaii'deki popüler tatil merkezi Kona’dan alan aracın, aynı zamanda bölgenin yaşam biçimi özelliklerinin bir çoğunu yansıtacağı da belirtiliyor. Hyundai bu yeni modeli ile, crossover ve SUV model gamını genişletmiş olacak. Marka, Kona’nın yanı sıra Creta, Tucson, Santa Fe ve Vera Cruz gibi oyuncularıyla, dünya üzerindeki bir çok SUV pazarında etkin rol oynamaya devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.