banner913
banner932
banner1012

Bugatti’den 110’uncu yaşa özel: La Voiture Noir

banner1020

110’uncu yaşını kutlayan Fransız lüks ve spor otomobil üreticisi Bugatti, La Voiture Noir ile sadece Jean Bugatti’nin efsane otomobili Type 57 SC Atlantic’e bir saygı duruşunda bulunuyor

banner974
Bugatti’den 110’uncu yaşa özel: La Voiture Noir

banner971

 

Türkçe anlamı “Siyah Araba” olan Bugatti La Voiture Noire, el ile üretilmiş özel karbon fiber bir gövdeye sahip. Chiron’dan geliştirilen otomobilin kalbinde ise Chiron, Chiron Sport ve Divo‘da da bulunan, 1500 beygir ve 1600 Nm tork üretebilen 4 turbolu 8.0 litrelik W16 motor yer alıyor.

Sadece bir adet üretilen ve özel bir lansmanla gösterilen otomobilin sunumunda konuşan Stephan Winkelmann, aracın vergiler hariç, 16,5 milyon Euro’ya satıldığını da açıkladı. Dünyanın en pahalı yeni otomobiline sahip olan kişinin kimliği ise açıklanmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.