banner913
banner932
banner1012

Avrupa'ya bahar Cenevre Otomobil Fuarı'yla geldi

banner1020

Avrupa’ya otomobil baharı her yıl olduğu gibi yine Cenevre’deki Uluslararası Otomobil Fuarı ile geldi. 30 ülkeden 200 markanın görücüye çıktığı fuarda gözler sportif modellere çevrildi

banner974
Avrupa'ya bahar Cenevre Otomobil Fuarı'yla geldi

banner971

İsviçre'nin Cenevre kentinde Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı bu yıl 86. kez kapılarını açtı. Fuar 13 Mart'a kadar devam edecek

Bu yıl fuara 30 ülkeden 200 firma katılıyor. 77 bin 323 m2 üzerinde kurulan olan fuara bu yıl yetkililer yaklaşık 750 bin ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor..

Bu yıl fuarın son derece ilginç geçeceğini söyleyen fuarın Başkanı Maurice Turrettini fuarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu yıl fuarda 120 yeni araç sergilenecek, bunların başında İtalyan Bugatti Chiron modeli, Audi Q2, Seat Ateca, yeni Ferrari GTC4 Lusso, yeni Aston Martin DB 10, Lamborghini Centenario, Maserati Levante, Fiat 124 Cabriolet, Volvo V 90, Kia Optima Combi var. Bu modeller fuarda ilk defa sergilenecek olan otolardan bazıları. Ayrıca elektrikle çalışan otomobiller arasında en ilginci Tesla Model X. Söylediğim gibi bu yıl fuar son derece ilginç geçecek."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.