banner913
banner932
banner1012

Yücebaş'ın rüya yolculuğu başladı

banner1020

banner974
Yücebaş'ın rüya yolculuğu başladı

banner971

Dünyanın en iyi drift pilotunun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finalinde Kıbrıslı Türk pilot İbrahim Yücebaş de yer alacak. Kuveyt’te 1 Şubat’ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift 2019’un Dünya şampiyonu İstanbul’da belli olacak. Ülke finalleri sonunda belirlenen 11 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 7 pilot, 1 Eylül 2019 tarihinde İBB Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için mücadele edecek.

Yarışta, Türkiye’yi, temsil edecek driftçilerden biri ise Kıbrıslı Türk pilot İbrahim Yücebaş olacak. İbrahim Yücebaş, Dünya şampiyonu olma hedefiyle geçtiğimiz gün ekibi ile birlikte Girne'den yola çıktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.