banner913
banner932
banner1012

Yücebaş: Daha iyi olacak

banner1020

Red Bull Car Park Drift 2019 Dünya Finalinde 2. olan İbrahim Yücebaş, elde ettiği başarı sonrasında açıklamalarda bulunurken, "Önümüzdeki yıl daha iyi olacak." dedi

banner974
Yücebaş: Daha iyi olacak

banner971

Red Bull Car Park Drift 2019 Dünya Finaline ev sahipliğini yapan İstanbul’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına yarışan, az bir farkla dünya ikincisi olan driftçimiz İbrahim Yücebaş, elde ettiği başarı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İbrahim Yücebaş'ın açıklamaları şöyle:

"Red Bull Car Park Drift 2019 Dünya Finalinde 2. oldum. Yanımızda olan herkese tek tek teşekkür ederim.

Beni hiç yalnız bırakmayan arkadaşlarım, eşim, babam, Aziz Şahin sayenizde bu başarıyı aldık. Bir önemli olay da son tur 15.000 kişi beni heyecanla ayakta izleyip destekledi. Onlara da ve İstanbul'a, Türkiye ve vatanım Kuzey Kıbrıs'a da teşekkür ederim. Çok küçük bir farkla birinciliği kaçırdım. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi olacak ."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.