banner913
banner932
banner1012

Yirmi araba start alacak

banner1020

Hamitköy’de gerçekleştirilecek2017-18 ENL Global Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası 2. yarışında, 21 araba start alacak

banner974
Yirmi araba start alacak

banner971

2017-18 ENL Global Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası 2. yarışı, 21 Ocak Pazar günü Lefkoşa'da Hamitköy’de gerçekleşiyor.  Kış Kupası adı altında sprint şampiyonasını düzenleyen Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, ralli pilotlarının tecrübelerini geliştirmek ve genç sürücüleri de motorsporlarına kazandırmayı hedefliyor.

İnönü de gerçekleşen 1. yarışın ardından 2. yarışa 21 rallici kayıt yaptırdı. Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu yarışı Hamitköy'de gerçekleştirilecek. Yarışa kayıt yaptıran şampiyona lideri Mustafa Bulutoğluları-Ahmet Buzlukçuoğlu ikilinin yanı sıra birçok iddialı isim de yarışa kayıt yaptırmış bulunuyor. 21 Ocak Pazar günü saat 11.00'de başlayacak olan yarış, 3 etaptan oluşuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.