banner913
banner932
banner1012

Tırmanmada, Denner ile Çocuk kapışacak

banner1020

Deniz Denner’in şampiyon olarak çıkacağı 2017 Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası son yarışında, Denner ile Mehmet Çocuk arasında büyük çekişme yaşanacak

banner974
Tırmanmada, Denner ile Çocuk kapışacak

banner971

2017 Şeker Sigorta Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası son yarışı 29 Ekim Pazar Günü saat 12:00'da yapılıyor.Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından organize edilen sezonun son yarışı Kantara’nın eteklerinde bulunan Mersinlik köy çıkışından start alacak.

2.7 Km uzunluğundaki Mersinlik parkurunda 2 Driftçi ve 11 yarışmacı start alacak. Kemal Akeler ve Erdoğan Aşık 'ın Drift Şovlarıyla renklenecek olan yarışta, Deniz Denner ile Mehmet Çocuk arasındaki çekişme nefesleri kesecek. 

Şeker Sigorta Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonasında Deniz Denner - Ömer Topçu Lider durumda bulunurken , En yakın takipçileri Doğa Koyuncu son yarışa katılmayacağından dolayı şampiyonluklarını start almadan garantilediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.