banner913
banner932
banner1012

Tatar'dan pist müjdesi

banner1020

KTKOD başkanı Burçin Aliusta, Short Shift Drag 400 yarışının startını veren başbakan Ersin Tatar'ın, seyircilere hitaben konuşmasında yeni bir pistin müjdesini verdiğini açıkladı

banner974
Tatar'dan pist müjdesi

banner971

 Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Short Shift Drag 400 yarışının startını veren başbakan Ersin Tatar, yarış severlere pist müjdesi de verdi.

Konu ile ilgili olarak yarış organizatörlerinden, Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) başkanı Burçin Aliusta şu açıklamaları yaptı:

"Değirmenlik belediye başkanı Ali Karavezirler ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon başkanı Hasan Karaokçu'nun da hazır bulunduğu ortamda, Başbakan Ersin Tatar’a ayaküstü yarışımızın tanıtımını yaptıktan sonra sıkıntılarımızı ve taleplerimizi de yeniledik. Ülkemiz için tam donanımlı bir yarış pistinin kaçınılmaz olduğunun vurgusunu bir kez daha yaptık. Bundan sonraki aşamada ise daha resmi yollarla planlarımızı ve projelerimizi sunmak için tüm ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçilecektir.

Başbakan ise Ersin Tatar, yarışı izlemeye gelen seyircilere hitaben konuşmasında yeni bir pistin müjdesini verdi."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.