banner913
banner932
banner1012

Şov Girne’de Başlıyor

banner1020

41. Kuzey Kıbrıs Rallisi bu akşam geçtiğimiz yıl 20 bin kişinin izlediği Girne Şehir içi Etabıyla başlayacak

banner974
Şov Girne’de Başlıyor

banner971

Gülgün Süt'ün ana sponsoru olduğu, geçtiğimiz yılın en iyi organizasyon ödülüne layık görülen, 41. Kuzey Kıbrıs Rallisi bu akşam başlıyor.

17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kuzey Kıbrıs Rallisi'nde bu yıl 44 araç mücadele edecek. 35 araç Kuzey Kıbrıs Rallisi'ndeki tüm etapları koşacak. 9 araç ise bu akşam Girne'deki özel etapta boy gösterecek. Yarış, Girne, Görneç, Çeşme, Lefkoşa Cemsa, Balıkesir, ve Lefkoşa'da BRT'nin bulunduğu bölgede gerçekleşecek. Yarışın shakedown'u  bugün 15.30-16.30 saatleri arasında Girne çevreyolu üzerindeki Mr Pound Plus karşısındaki dağlık alanda gerçekleşecek. Yarış bu gece saat 20:30’da Girne Yat Limanından start alacak. Ilk gün geçtiğimiz yıl 20 bin kişinin izlediği Girne Şehir içi etabıyla tamamlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.