banner913
banner932
banner1012

Sinde toza dumana boğulacak

banner1020

KKTOK’un ilk kez Kış Kupası adı altında Sprint Şampiyonası düzenleyeceği şampiyonanın ilk yarışı, 24 Aralık İnönü’de Sinde Ralli Sprint olarak gerçekleştirilecek

banner974
Sinde toza dumana boğulacak

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK), ilk kez Kış Kupası adı altında Sprint Şampiyonası düzenleyecek. Enl Global ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Sprint Şampiyonası ilk yarışı, 24 Aralık Pazar günü İKSAD'ın da katkıları ile İnönü’de Sinde Ralli Sprint olarak gerçekleştirilecek.

Servis alanının İnönü Köy meydanına kurulacağı yarış saat 10.00 da başlayacak ve İnönü Ağıllar bölgesinden yarış izlenebilenecek. Ralli şampiyonasına verilen aradan dolayı sporcuları soğutmamak ve tecrübe kazanmalarını amaçlayan Kış Kupası’na ilgi de oldukça fazla olacak. Kış Kupası’nda araç yılı homolegasyonu aranmayacağından dolayı bir çok eski araç da yarışa hazırlanıyor. ENL GLOBAL ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan şampiyonanın ilk yarışına, ralliye aran veren sporculardan 2016 Gençler Şampiyonu Halil Mulla, 2011 Sınıf N Şampiyonu Serhan Tan ve 2011 Sınıf 4 Şampiyonu İbrahim Damdelen de kayıt yaptırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.