banner913
banner932
banner1012

Rally Phrygia’da, Deniz Fahri esiyor

banner1020

Eskişehir’de gerçekleşen Rally Phrygia 2018'in ilk gününde sporcularımız Deniz Fahri - Barış Kalfaoğlu ikilisi ilk günü genel klasman 3. sü olarak tamamladılar

banner974
Rally Phrygia’da, Deniz Fahri esiyor

banner971

Eskişehir’de gerçekleşen ERT ayağı 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası ve Balkan Ralli Kupası ilk yarışı olan Rally Phrygia 2018'in ilk gününde sporcularımız Deniz Fahri - Barış Kalfaoğlu ikilisi ilk günü genel klasman 3. sü olarak tamamladılar.

İlk günü BC Vision Motorsport’dan Burak Çukurova-Vedat Bostancı Ford Motorsport Türkiye’den Yağız Avcı-Onur Vatansever ekibinin 1.3 saniye önünde lider tamamladı. İki çekerde Ümitcan Özdemir, Historic'te Levent Gür, Ali Sipahi klasmanında ise Alper Akgün lider durumda bulunuyor. 45 aracın start aldığı ralli bugün geçilecek olan 4 etapla sona erecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.