banner913
banner932
banner1012

Rallinin şampiyonları ödüllerini alıyor

banner1020

2017 Şeker Sigorta Kuzey Kıbrıs Ralli ve Tırmanma Şampiyonası ödül gecesi 6 Aralık Çarşamba akşamı Dome Hotel de gerçekleşecek.

banner974
Rallinin şampiyonları ödüllerini alıyor

banner971

Tigin Kişmir başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, 2017 Şeker Sigorta Kuzey Kıbrıs Ralli ve Tırmanma Şampiyonası ödül gecesini 6 Aralık Çarşamba akşamı Dome Hotel de düzenleyecek.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun tüm sporcularının davetli olduğu gece, saat 20:00 'da başlayacak. Rauf Denktaş-Derviş Savarona ralli şampiyonluklarının, Deniz Denner - Ömer Topçu ise tırmanma şampiyonluklarının kupalarını gecede teslim alacaklar. Tüm Sınıf ödüllerinin de dağıtılacağı gecede ayrıca Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun halka açık oylamaya sunduğu yılın başarıları anketinin de sonuçları açıklanıp ödülleri verilecek.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir : ' 2017 bizim için yorucu fakat güzel bir sezon oldu. Sezon sonunda sporcularımıza ödüllerini takdim etmekten onur duyacağız. 2017 sezonunda bize katkı koyan tüm sponsorlarımızı, tüm sporcularımızı ve değerli basınımızı geceye davet ediyorum.'

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.