banner913
banner932
banner1012

Plümer’de, Off Road heyecanı yaşanacak

banner1020

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin organize ettiği 2017 KKORD Off Road Şampiyonası’nın dördüncü ayağı, yarın Plümer Koruluğu’nda yapılıyor. Yarışa 4’ü Güney Kıbrıs’tan, 18 ekip katılacak

banner974
Plümer’de, Off Road heyecanı yaşanacak

banner971

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği 2017 KKORD Off Road Şampiyonası dördüncü yarışı, yarın Plümer Koruluğu’nda yapılıyor.

“BU YOLUN ÇIKIŞI VAR” sloganı ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Spor Dairesi’nin katkılarıyla organize edilen Off Road Şampionası’nda sezonun dördüncü yarışı, Baştaşlar Construction’ın ana sponsorluğunda, yenilenen ve yaklaşık 1.9 kilometre uzunluğundaki Plümer off road etabında yapılacak.

Yarışın kayıt işlemleri tamamlanırken, 18 ekip yarışa kayıt yaptırdı. 4 kategoride yapılacak yarışta; Sınıf 1, Sınıf 2 ve Sınıf 4’te dörder ekip, sınıf 3’te ise altı ekip, birincilik mücadelesi verecek. Güneyden de dört ekibin katılacağı yarışta beş ekip ilk kez start alacak.

Bu sezon değiştirilen ve ralli sprint formatıyla yapılan yarışlar daha akıcı hale gelirken, 10.00’da başlayacak yarışta ekipler ikişer kez parkura çıkıp ikişer tur atacak ve 15.30’da yapılması planlanan ödül törenininde dereceye giren ekipler kupalarını alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.