banner913
banner932
banner1012

Offroad’ta Afrodisia heyecanı yaşanacak

banner1020

“Kyrenia Offroad” derneği Başkanı Hakan Denizalp, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova’yı ziyaretinde “Afrodisia Rallisi” düzenleyeceklerini açıkladı

banner974
Offroad’ta Afrodisia heyecanı yaşanacak

banner971

“Kyrenia Offroad” derneği Başkanı Hakan Denizalp ile yönetim kurulu üyeleri Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova’yı ziyaret etti.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, görüşmede konuşan Dernek Başkanı Hakan Denizalp, dernekle ilgili bilgiler verdi. Denizalp, derneğin uluslararası platformlarda da tanındığını ve KKTC’nin tanınmasına katkı sağladığını kaydetti.

Motor sporları ile uğraşan kişilerin bir eğitim süreci geçirdiğini dile getiren Denizalp, offroad sporunu sevdirmek ve gençlerde farkındalık yaratmak için  birçok etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Denizalp, 12 – 15 Ekim tarihleri arasında “Afrodisia Rallisi” düzenleyeceklerini söyledi ve Berova’yı da davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.