banner913
banner932
banner1012

Offroadçular, erteleme yarışında buluşacak

banner1020

2019 sezonunda 3 ayaktan oluşacak olan KYOFF Offroad Ralli Sprint Şampiyonası’nın ertelenen ilk yarışı yarın Alayköy Akdağ bölgesinde yapılıyor

banner974
Offroadçular, erteleme yarışında buluşacak

banner971

Yoğun yağışların etap güvenliğinin alınmasını imkânsız hale getirmesi nedeniyle ertelenen KYOFF Ralli-Raid ve KYOFF Offroad Ralli Sprint Şampiyonalarının ilk organizasyonu olan Ralli Sprint yarışı, Alayköy Akdağ bölgesinde yapılıyor.

Yarış daha önce açıklanan etapta, aynı program ile yarın yapılacak. Geçmiş yıllarda olduğu gibi tek etabın biri antrenman olmak üzere 3 kez geçilmesiyle yapılacak yarış Gönyeli Spor Kulübünden 11.00’de verilecek start ile başlayacak. Sezonun ilk yarışı olması sebebiyle kayıtlar yeni yarışmacılar için tekrardan açılırken, kayıtlar 32’ye yükseldi.

2019 sezonunda Kyrenia Offroad Derneği organizatörlüğünde ve Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübünün sportif direktörlüğünde yapılacak olan KYOFF Offroad Ralli Sprint şampiyonasının ilk ayak yarışını seyirciler Akdağ etabında saat 11.30’dan saat 15.30’a kadar izleme şansı yakalayacaklar. Seyirci noktasına, Lefkoşa’dan Güzelyurt yönüne seyrederken, Zet Karting tesislerini geçince çemberden geri dönülerek yaklaşık bin300 metre sonra sola dönüp yaklaşık 400 metre gittikten sonra ulaşılabilinir. Yarışın servis alanı da Gönyeli Spor Kulübüne kurulacak. Finişi ise saat 16.00 civarında Gönyeli Spor Kulübünde yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.