banner913
banner932
banner1012

Off Road’da zirve babalar ve oğulların

banner1020

2018 KKORD Off Road Şampiyonası’nın ilk yarışı Alagadi’de yapılırken, “5.Veleddin Hüdan Off Road Yarışı”, genç sürücü Burak Emingil ile babası Emin Emingil’in zaferi ile sonuçlandı. Baba – oğul Yusuf Hüdan-Tuğkan Hüdan ikilisi, ikinci oldular

banner974
Off Road’da zirve babalar ve oğulların

banner971

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği 2018 KKORD Off Road Şampiyonası’nın ilk yarışı, pazar günü Alagadi’de yapıldı. “BU YOLUN ÇIKIŞI VAR” sloganı ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Spor Dairesi’nin katkılarıyla organize edilen Off Road Şampionası’nda ilk yarış, merhum üye Veleddin Hüdan anısına beşinci kez yapıldı. Güzel bir havada 3 kısım üzerinden yapılan yarışta yarışmacılar araçlarının motor hacimlerine göre 4 sınıf üzerinden yarıştılar. Günün ikinci kısmında en iyi dereceyi elde eden Burak Emingil-Emin Emingil ikilisi genel klasmanda ve Sınıf 1’de ilk sırada yer alan ekip oldular. İlk kısımda lastiği patlayan ve zaman kaybeden Yusuf Hüdan-Tuğkan Hüdan ikilisi, son kısımda günün en iyi derecesini elde ederek Sınıf 3’te ilk sırada, genel klasmanda ise ikinci sırada yer aldılar. Böylece günün ilk iki sırasında, iki baba-oğul ekip yer almış oldu. Günün üçüncüsü ise Mehmet Topal-Sertuğ Topal ikilisi oldu. İkili Sınıf 2’de ilk sırada yer aldı. Sınıf 4’te zafere uzanan ekip Sami Şenbaş-Berk Özdenefe ikilisi oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.