banner913
banner932
banner1012

Motodrag şampiyonları belirlendi

banner1020

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu’nun organize ettiği KKTC 2018 Motodrag Şampiyonası Mağusa’da geçtiğimiz Pazar günü yapılan yarışla tamamlandı

banner974
Motodrag şampiyonları belirlendi

banner971

KKTC 2018 Motodrag Şampiyonası’nda sezon, geçtiğimiz Pazar günü Mağusa Tantura kavşağı (DAÜ Çemberi) yolunda yapılan “Mağusa Motodrag Yarışı” ile tamamlandı. Sezonun üçüncü ve son yarışına özellikle Güney Kıbrıs’tan da büyük bir seyirci topluluğu katıldı. 39 yarışmacının, 5 sınıfta mücadele ettiği yarışta, yağmur nedeniyle bazı sınıflar tamamlanamadı. Yarışta dereceye girenler sıralama dereceleri ile belirlendi.

600 standart ve modifiyeli sınıflarıında Ogün Özgökçen, 1000 standart sınıfında Berat Halilsoy, 1000 modifiyeli 1 sınıfında Cemal Çelik ve 1000 modifiyeli 2 sınıfında Kyriakos Gavriel birinci olan isimler oldular. Yarış sonunda yağmurun da etkisini yitirmesiyle ödül töreni yapılırken dereceye girenlere kupaları takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.