banner913
banner932
banner1012

Motodrag'da sezon Mevlevi’de açılacak

banner1020

2019 Motodrag Şampiyonasında sezonun ilk yarışı Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde, Serhatköy alt-üst geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında yapılıyor

banner974
Motodrag'da sezon Mevlevi’de açılacak

banner971

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu’nun organize ettiği KKTC 2019 Motodrag Şampiyonası, 7 Nisan 2019 Pazar günü yapılacak yarış ile başlıyor.

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu’nun organizatörlüğünde;Güven Sigorta, Lungo Cafe, Capital Radyo ve Capital Türk’ün katkılarıyla yapılacak yarış, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde, Serhatköy alt-üst geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında gerçekleştirilecek.

5 Nisan 2019 Cuma günü saat 20.00’de kayıt işlemlerinin tamamlanacağı yarışa Güney'den de büyük ilgi var. Kurumdan alınan bilgiye göre haberin hazırlandığı ana kadar Güney'den 11 yarışçı kaydını yaptırırken, büyük bir seyirci kitlesinin de yarışa katılması bekleniyor.

7 sınıfta mücadelelerin olacağı yarışta bu sezon ilk kez Nos, Turbo ve Süperşarj motosikletlerin olacağı M2 sınıfı açıldı. İkili mücadelelerin 12.00’de başlayacağı yarışın ödül töreni, birincilerin belirlenmesinin ardından takribi 16.00’da yapılacağı duyuruldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.