banner913
banner932
banner1012

Manyera - Çerkez ikilisinin, büyük zaferi

banner1020

Dünya Ralli Şampiyonası'nın(WRC) 10. ayağı Türkiye Rallisi'nde, Estonyalı pilot Ott Tanak birinciliği elde etti. WRC'de yarışan rallicilerimizden Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi ise Türk pilotlar arasında ikinci gelerek önemli bir başarıya imza attılar

banner974
Manyera - Çerkez ikilisinin, büyük zaferi

banner971

Dünya Ralli Şampiyonası'nın(WRC) 10. ayağı Türkiye Rallisi'nde, Estonyalı pilot Ott Tanak birinciliği elde etti. WRC'de yarışan rallicilerimizden Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi ise Türk pilotlar arasında ikinci gelerek önemli bir başarıya imza attılar.

Marmaris'te gerçekleştirilen ve KKTOK'un da başarıyla görev aldığı rallide Bora Manyera - Cem Çerkez ikilisi, 3 gün boyunca güçlü rakiplerine karşı başarılı performanslarıyla, dünyanın en iyi pilotlarının yarıştığı ralliden, büyük bir zaferle ayrıldılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.