banner913
banner932
banner1012

Liderlik Macila ve Harper ikilisinin

banner1020

Polaris'in ana sponsorluğunda düzenlenen 2019 Kış Kupasında sona yaklaşılırken, Edim Macila ve co-pilotu Eser Harper liderliği ele geçirdiler. 2019 Kış Kupasının son yarışı, 3 Mart'ta Girne'de gerçekleştirilecek

banner974
Liderlik Macila ve Harper ikilisinin

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun düzenlediği 2019 Polaris Ralli Sprint Şampiyonasının üçüncü ve son yarışı 3 Mart'ta Girne'de gerçekleşecek. İlk iki turda genel klasmanda Edim Macila ve co-pilotu Eser Harper liderliği ele geçirdi. Macila ve Harper'i İbrahim Damdelen-Ahmet Behlül ikinci sırada, Ahmet Kofalı-Buğur Kambillili ise üçüncü sırada takip ediyor.

 Kış Kupasında tamamlanan iki yarış sonrası Sınıf 1'de liderliği Vural Vurur ve co-pilotu Turgut Albayrak ikilisi elinde bulunduruyor. Sınıf 1'de ikinci sırada Mehmet Kamiloğlu ve Yasemin Kamiloğlu ikilisi bulunurken, ikiliyi Oktay Çocuk-Hüseyin Çocuk ikilisi takip ediyor. Sınıf N'de ise İbrahim Damdelen-Ahmet Behlül ikilisi liderlik pozisyonunda bulunurken, ikiliyi Yetkili-Harun Çakır ikilisi takip ediyor. Sınıf N'de 3'üncü sırada ise Fırat Merttürk-Mehmet Çocuk ikilisi bulunuyor.

 Polaris Kış Kupası'nın zorlu hava şartlarına renk ve heyecan katan UTV tipi yarış araçların içinde bulunduğu Sınıf R'da Edim Macila ve co-pilotu Eser Harper lider konumda bulunurken, ikiliyi 17 yaşındaki genç ve yetenekli pilot Ahmet Kofalı ve co-pilotu Buğur Kambillili takip ediyor.

 Polaris Kış Kupası'nda 3'üncü ve son ayak 3 Mart Pazar günü Girne'de gerçekleşecek. Saat 11.00'de başlayacak yarış ile şampiyonanın kazananı da belirlenecek.

 Şampiyonanın ödül töreni Girne'de bulunan Polaris Showroom'da gerçekleşecek. Üçüncü yarışın kayıtları ise 28 Şubat'ta kapanacak. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.